Gitaarles2018-06-07T20:03:31+00:00

Gitaarles

Vanaf ongeveer 7 jaar kun je bij mij terecht voor gitaarles. Een bovengrens qua leeftijd is er wat mij betreft niet, ik heb cursisten van bijna 70 op les dus te oud bestaat niet voor gitaristen! De gitaarlessen zijn individueel, maar als je een vriendje van school of een collega van het werk wilt meenemen, dan kan dat ook. Een individuele gitaarles of een duoles duurt 30 minuten. Ook is het mogelijk om eens in de twee weken te komen lessen.

Gratis proefles

tot 21 jaar

Individuele les: € 16,50
Dioles: € 10,50

vanaf 21 jaar

Individuele les: € 20,-
Dioles: € 12,50

Waarom GitaarstudioNijmegen?

  • Les in alle stijlen
  • Van 7 tot 70 jaar
  • Opleiding Conservatorium

Beginnen je vingers al te jeuken? Neem dan contact op voor een gratis proefles! Voor een proefles hoef je zelf nog geen gitaar te hebben, die heb ik hier voor je klaar staan. Voor kinderen heb ik speciale kleine gitaren waar gebruik van kan worden gemaakt.

Wat we in de lessen doen van GitaarstudioNijmegen

Kinderen zal ik een zo breed mogelijk aanbod van gitaarmuziek voorschotelen. Ik maak voor jonge starters veel gebruik van auditieve middelen in de vorm spelletjes en opdrachten die een beroep doen op het gehoor. Daarnaast zal er meestal ook een methode moeten worden aangeschaft. Maar ook de populaire genres en dus het akkoordenspel zullen aan de orde komen. Bij de wat oudere kinderen is het mogelijk de lessen meteen al wat meer te focussen op popmuziek. En speel jij al een aantal jaren in een bandje en wil je wat komen bijspijkeren, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Ook heb ik al veel mensen geholpen hun eigen liedjes te schrijven, dus ook wat dat betreft ben je welkom.

Muziekstijlen

Qua genres kun je bij mij alle kanten op: klassiek, blues, pop, rock, metal, folk, country, fingerpicking style, etc. etc.: je kunt er bij mij voor terecht!

Voorspeelmiddag van GitaarstudioNijmegen bij Stockenhof Muziek in Beek – Ubbergen

Akoestisch Gitaar of Elektrisch Gitaar

Ik geef gitaarles in alle stijlen en dus ook op alle soorten gitaren: akoestisch met nylonsnaren (Spaans, of klassiek gitaar), akoestisch met stalen snaren (steel string) en elektrisch gitaar.

Theorie

Ook op theoretisch vlak ben ik goed onderlegd. Bij beginners zal de theorie slechts spelenderwijs aan de orde komen, als je wat verder bent is er de mogelijkheid een en ander wat verder uit te diepen.

Gratis proefles