Privacy beleid2018-07-06T16:45:54+00:00

Privacy beleid Gitaarstudio Nijmegen (Kvk 09177435)

Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens ik verzamel wanneer u mijn website bezoekt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee uw gebruikservaring verbeter. Zo weet u precies hoe ik werk.
Dit privacy beleid is ook van toepassing op alle contacten en overeenkomsten met Gitaarstudio Nijmegen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Gitaarstudio Nijmegen niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Gitaarstudio Nijmegen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

Het gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer u zich bij mij aanmeldt of wanneer u een contactformulier invult op mijn website dan vraag ik u om persoonsgegevens te verstrekken ( Naam en e-mailadres). Ook de overige gegeven die u vrijwillig doorgeeft (telefoonnummer, geboortedatum, enz.) worden door mij opgeslagen. Daarnaast wordt uw IP-adres soms automatisch geregistreerd. Deze gegevens worden gebruikt om de overeenkomst uit te kunnen voeren. De gegevens worden ook opgeslagen op mijn eigen server en de server van mijn webhost. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. Wanneer u geen gegevens verstrekt, kan ik de overeenkomst niet uitvoeren. Alle gegeven worden niet langer dan noodzakelijk is door mij bewaard.

Persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar worden alleen verwerkt indien daarvoor toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Derden

Buiten onze webhost om wordt uw informatie niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie worden gedeeld met mijn ICT-adviseur.

Cookies

Op de website worden gegevens verzameld voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Gitaarstudio Nijmegen of die van een derde partij. Deze informatie wordt gebruikt om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Google Analytics

Gitaarstudio Nijmegen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Gitaarstudio Nijmegen heeft hier geen invloed op. Het is voor Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook en Youtube

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Youtube. Deze knoppen worden gerealiseerd door de code die wordt aangeleverd door Facebook en Youtube zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Leest u de privacyverklaring van Facebook en van Youtube (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Inzage, correctie en recht van verzet

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site.
Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Autoriteit Persoonsgegevens

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u het niet eens bent met de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.

Keuzes voor persoonsgegevens

Gitaarstudio Nijmegen biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan haar is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Gitaarstudio Nijmegen opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

Gitaarstudio Nijmegen controleert regelmatig of zij aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met mij opnemen:

Gitaarstudio Nijmegen
Richard Holstraat 7
6523 AE Nijmegen
+31 24 8489 185
info@gitaarstudionijmegen.nl
Dit Privacybeleid is opgesteld door de heer mr. T. IJsenbrandt van TIJS. advocatuur te Nijmegen
(www.tijsadvocatuur.nl)